​Niels Rietveld

                                                                                      Support Consultant (Jr.)

"Het leukste van mijn werk, vind ik om een vraag van een klant zelfstandig op te lossen." 

"Ook al sta ik nog aan het begin van mijn leercurve binnen de software, steeds meer vragen kan ik zelfstandig volledig beantwoorden. Dat vind ik fijn, het geeft mij het gevoel dat ik iets toevoeg."  Niels is sinds februari 2022 gestart na 7 jaar werken in de commercie. Dit nieuwe vak (consultancy) betekent onderaan de ladder beginnen. Dat was even schakelen. Maar door middel van intensieve trainingen (door collega's én de online Visma Academy) als mede het behalen van certificaten voelt hij de groei op professioneel vlak, en dat vindt hij belangrijk. 

Wat vindt Niels verder nog leuk aan zijn functie? "Het was even omschakelen. Ik ben natuurlijk nieuw in deze sector. Zeven jaar lang was ik degene met alle productkennis en dan is het even wennen dat je nog maar zo weinig weet. Nu zit ik in een intensief leertraject waar ik ook bewust voor heb gekozen: snel en zoveel mogelijk leren. Als een klant belt of mailt met een uitdaging, mag ik het zelfstandig uitzoeken en waar nodig sparren met collega's die mij graag helpen. Daar leer ik zelf weer van en dat vind ik nou echt leuk aan mijn werk."

eServiceware groeit en er gebeurt veel, dat fascineert Niels ook. "Deze zomer gaat de look & feel van de website van eServiceware veranderen, en ik denk mee in het team dat dit gaat realiseren."

We vroegen ons af wat er als eerste bij Niels opkomt als hij aan eServiceware denkt, hoe zal hij ons beschrijven? "Wij zijn een gezellige club, die wel op hoog niveau presteert. Het is een ambitieuze onderneming. Ik was er pas een week en merkte al dat iedereen bereid was om tijd in mij te investeren. Je bent nieuw en dan is het echt fijn dat mensen bewust tijd voor je willen nemen. Op persoonlijk, als op professioneel vlak."Terug naar collega's vertellen