Nancy van Luyn

                                                                                                                                      Finance Consultant

"Het leukste van mijn werk, vind ik de diversiteit aan klanten"

"Na 30 jaar financiële administraties gevoerd te hebben, is het heel leuk om nu aan de andere kant te zitten. Vooral het helpen van klanten bij het gebruik van hun Visma software." Nancy is na het werken op diverse financiële administratie afdelingen bij eServiceware gestart als finance consultant. Eerst op de financiële administratie van eServiceware zelf en haar zusterbedrijven (dooIT BV & Synergist BV) en nu op onze support afdeling klanten helpen via de telefoon, e-mail of meekijken via AnyDesk. 

Wat is eigenlijk de reden van de overstap naar eServiceware? "Bij mijn laatste werkgever deed ik echt alleen maar de volledige financiële administratie. Ik kwam tot de ontdekking dat ik collega's wegwijs maken, in het nieuwe financiële pakket van Visma, onwijs leuk vond. Zo is eigenlijk de overstap ontstaan naar eServiceware." 

Tijdens haar zoektocht naar een baan waarin zij mee kon ondersteunen, trainen en helpen, zag ze de vacature voor een support consultant bij eServiceware. "Jaren terug was voor deze vacature de minimale eis HBO niveau. Gelukkig is dit veranderd en voldeed ik met mijn 30 jaar werkervaring en enthousiasme nu wél aan de minimale eisen."

Wat is er nou zo bijzonder aan het sollicitatieproces van Nancy? Ze lacht; "Dat is een heel bijzonder verhaal! Toen ik zag dat de functie eisen waren bijgesteld, heb ik op dinsdagavond mijn CV gemaild, daarna een online gesprek op woensdag, op donderdag kreeg ik een mooie aanbieding en heb ik mijn contract getekend op vrijdag. Dat allemaal binnen een week! Het komt volgens mij ook doordat het meteen klikte en dat gaat het nog jaren doen." 


Terug naar collega's vertellen​​