​  ​Jos van Willegen

                          ​            Senior Software Consultant"Het mooiste van mijn werk vind ik om de klanten gelukkig te maken"

Jaren geleden begon Jos met een stage bij een consultancy bureau, dit vond hij zeer interessant en leuk om te doen. Het is alleen lastig om gelijk als consultant aan de slag te gaan. "Bedrijven vroegen altijd jaren ervaring en die had ik op dat moment gewoon niet". Tijdens zijn zoektocht naar een traineeship voor consultant kwam eServiceware op zijn pad. "Toentertijd stond er een Junior Support Consultant functie open, hierbij begin je op Support en is er een doorgroeimogelijkheid tot Consultant. Wat natuurlijk perfect was voor mij, zodoende ben ik eigenlijk hier terechtgekomen".

Ondertussen is Jos nu al 8 jaar werkzaam bij eServiceware, maar heeft hij in de tussentijd een (grote) prestatie behaald die hij misschien ook niet meer zal vergeten? "De prestatie die ik behaald heb (en waar ik ook écht ​trots op ben), is dat ik in 2019 Consultant van het jaar ben geworden".

Ben je benieuwd naar de award die Jos gewonnen heeft en wil je een kijkje nemen bij de avond van de uitreiking? Klik dan hier 

"eServiceware is het beste te omschrijven als een gezellig bedrijf met een goede sfeer. Dat komt ook, doordat je alle collega's meer persoonlijk kent en dat vind ik persoonlijk ook belangrijk". Jos vertelt verder heel enthousiast over het team, als nieuwkomer word je ook door iedereen heel snel opgenomen in het team. Wat natuurlijk belangrijk is, want ook jij moet het (h)échte team gevoel krijgen! "Wat echt kenmerkend voor het bedrijf is, is de Rotterdamse eerlijkheid. Wij zijn allemaal voornamelijk recht door zee".

De klanten gelukkig maken is de kern voor Jos. "Dat is wat iedereen wil: plezier in je werk hebben. En hoe krijg je plezier in je werk? Als je met producten werkt die doen wat je wilt en jou en je bedrijf een stap vooruit helpt".Terug naar collega's vertellen