Nieuwste service packs + AccountView 2024

Het uitkomen van de nieuwste service pack betekent dat we AccountView versie 2024 hebben goedgekeurd voor uitlevering. Mijn advies is echter - vanwege de januari drukte - het updaten pas in februari te gaan doen. Een update naar 2024 kan je hier aanvragen.Voor alle gebruikers die gehost staan bij eServiceware, betekent het dat we vanaf februari 2024 starten met het updaten van versie 12.0A naar 2024.

Belangrijker is om jouw versie 12.0 of 12.0A te voorzien van de laatste service pack alvorens de eindejaars verwerking te starten. Klik hier om deze te downloaden. Alle klanten bij ons in de cloud worden voor 1 januari nog voorzien van het laatste service pack. 

Naar aanleiding van mijn vorige mailingen zijn vragen gekomen over de duur van AccountView: Visma heeft ons gegarandeerd dat AccountView nog minimaal 5 jaar wordt doorontwikkeld. Email of bel mij gerust als je hierover vragen hebt. 
Ander goed nieuws: het CBS indexcijfer van de maand oktober is slechts 0,2 procent. Dit betekent dat na jaren van serieuze stijging het onderhoud op jouw AccountView nu gelijk blijft (er komt dus geen verhoging).  

Interessant wijzigingen 2024:
* bij inlezen van bankmutaties:
​- nieuwe kolom "saldo na mutatie" beschikbaar 
​​- ''standaard betaalserviceprovider (MT940)" om mutaties van Mollie, Multisafepay, en Paypal in te lezen.  
* overnemen van Beginbalans en herboeken is sneller geworden.

Klik gerust op deze link naar de release notes 2024

.

Een fijne jaarwisseling gewenst!. Namens ons hele team wens ik jou: Gezondheid, Geluk en Zakelijk succes voor 2024.