AccountView versie 2024: nu in testfase

Afgelopen week heeft eServiceware de nieuwste AccountView versie 2024 ontvangen die we deze week in productie gaan nemen. Met de komst van deze versie zijn nieuwe functionaliteiten én verbeteringen doorgevoerd. De belangrijkste wijzigingen zijn:
* bij inlezen van bankmutaties
​- kan je kiezen voor ''standaard betaalserviceprovider (MT940)" om mutaties van Mollie, Multisafepay, en ​Paypal in te lezen. 
​- nieuwe kolom "Saldo na mutatie" beschikbaar 
​- factuurnummers met een - en / teken wordt nu ook herkend 
* email sjabloon instelbaar pér herinnering (dus anders tekst bij 1e herinnering en bij 2de en 3de)
* UBL factuur versturen is nu een debiteur instelling (in plaats van administratie)
* bij kopieren van een factuur (herhalingsfactuur) kan je een andere debiteur selecteren
* overnemen van BeginBalans en herboeken is sneller geworden. 
Al meer weten? Klik gerust op deze link naar de release notes 2024

Zoals je van eServiceware gewend bent, testen wij deze versie eerst uitvoerig! Na enkele weken in de praktijk ervaring opgedaan te hebben én nadat de issues opgelost zijn, bericht ik jou opnieuw. Vanaf dán adviseer ik je namelijk pas om de update voor versie 2024 aan te vragen. 
Dit is ook het moment dat wij alle klanten, die bij ons in de cloud staan, automatisch en gratis updaten naar versie 2024
Belangrijk: doordat versie 2024 nu beschikbaar is én Visma alleen de nieuwste 2 versies voorziet van service packs is ons dringend advies: zorg dat je minimaal op versies 120A zit zodat je in december een service pack kan downloaden voor een succesvolle eindejaarsverwerking, bank en BTW koppelingen etc.