AccountView versie 2024: beperkt beschikbaar voor aanvragen

AccountView versie 2024 is beperkt beschikbaar! Neem contact met ons op voor meer informatie indien je gebruik wilt gaan maken van versie 2024. 

Met de komst van deze versie zijn nieuwe functionaliteiten én verbeteringen doorgevoerd. De belangrijkste wijzigingen zijn:
* bij inlezen van bankmutaties
​- kan je kiezen voor ''standaard betaalserviceprovider (MT940)" om mutaties van Mollie, Multisafepay, en  ​Paypal in te lezen. 
​- nieuwe kolom "Saldo na mutatie" beschikbaar 
​- factuurnummers met een - en / teken wordt nu ook herkend 
* email sjabloon instelbaar pér herinnering (dus anders tekst bij 1e herinnering en bij 2de en 3de)
* UBL factuur versturen is nu een debiteur instelling (in plaats van administratie)
* bij kopiëren van een factuur (herhalingsfactuur) kan je een andere debiteur selecteren
* overnemen van BeginBalans en herboeken is sneller geworden. 
Al meer weten? Klik gerust op deze link naar de release notes 2024

Zoals je van eServiceware gewend bent, testen wij deze versie eerst uitvoerig! Na enkele weken in de praktijk ervaring opgedaan te hebben én nadat de issues opgelost zijn, bericht ik jou opnieuw. Vanaf dán adviseer ik je namelijk pas om de update voor versie 2024 aan te vragen. Op dit moment is versie 2024 nog niet voor alle bedrijven goedgekeurd. Wil je gebruik gaan maken van versie 2024, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren jou graag. 

Belangrijk: doordat versie 2024 nu beschikbaar is én Visma alleen de nieuwste 2 versies voorziet van service packs is ons dringend advies: zorg dat je minimaal op versies 120A zit zodat je in december een service pack kan downloaden voor een succesvolle eindejaarsverwerking, bank en BTW koppelingen etc.