AccountView versie 12.0A beschikbaar. Nu in testfase!

nu in test bij eServiceware


Afgelopen week heeft eServiceware de nieuwste AccountView versie 12.0a ontvangen en in productie genomen. Met de komst van deze versie zijn nieuwe functionaliteiten én verbeteringen doorgevoerd. 

De belangrijkste wijzigingen zijn:
·         Wijzigingen in de bankmutaties;
* bij de herkenning wordt nu eerst gezocht op factuurnummers, daarna pas het bedrag. Wel zo handig als u factureert met vaker dezelfde bedragen (bijv bij abonnementen).
* In het venster bankmutaties kan je nu de kolommen  
Verschilbedrag (zie je gelijk wat je nog moet wegboeken) en Dagboekcode (handig als je meerdere banken in scherm gebruikt) toevoegen.
* Veld “gecombineerde betaling over posten verdelen” nu ook beschikbaar voor crediteuren. Echt handig bij crediteuren die meerdere facturen in 1 keer incasseren. Zorgt dat de herkenning direct groen status krijgt!
·         Een PDF document kan bij dagboekbladzijde in de documentweergave worden geoptimaliseerd. Handig bij bonnen die wat lastiger leesbaar waren. Doe dit bij de button “PDF met sleutel” en bewaar daarna de dagboekbladzijde (wel zo handig als je deze PDF ook vanuit een grootboek of crediteurenkaart bekijkt).
·         Voor gebruikers van Office365 is gerealiseerd dat de authenticatie correct kan worden afgehandeld met (een of meer) e-mailprofielen die daarvoor zijn ingericht.

En natuurlijk meer, lees hier de What’s New….

Zoals je van eServiceware gewend bent, testen wij deze versie eerst uitvoerig! We hebben het eerste issue reeds gemeld (gelukkig niet zo spannend). Na enkele weken productie en nadat de issues opgelost zijn, berichten we jou.
Vanaf dán adviseer ik je pas om de update voor versie 12.0a aan te vragen. Dit is ook het moment dat wij klanten, die bij ons in de cloud staan, automatisch en gratis updaten naar versie 12.0a.