Kort nieuws

eServiceware

Samen bepalen we uw koers
eServiceware biedt u bedrijfskritische software. Wij denken in standaard oplossingen waardoor ons implementatietraject sneller en goedkoper is in vergelijking tot maatwerk. Wij verliezen geen tijd aan lange installatieprocedures. U wilt snel en probleemloos overstappen naar een perfect werkende geautomatiseerde administratie? eServiceware verzorgt dit met alle plezier voor u. Samen bepalen wij uw koers.

Expert Center 
Wij zijn een betrouwbare softwarepartner die renderende oplossingen biedt voor het middenbedrijf met meerdere vestigingen en/of thuiswerkers. Ons advies is steevast gebaseerd op uw bedrijfssituatie.

Softwaretoepassingen die voor uw organisatie het meest renderen. Of u nu vanuit kantoor werkt of thuis via het internet. Wij kiezen voor de flexibiliteit en continuïteit van standaardpakketten voor onder meer de financiële-, project/uren-, handels- en relatiebeheer administratie. Bewezen functionaliteit toegespitst op uw specifieke situatie. 

Onze belangrijkste software leveranciers hebben ons gekwalificeerd als Expert Center. Zo bent u verzekerd van uitstekende know-how en expertise bij verkoop, installatie en implementatie van standaard software.