Kort nieuws

AccountView Workshop Handel succesvol verlopen!

28 juni 2012

Woensdag ochtend 27 juni organiseerde eServiceware een AccountView Workshop Handel. De volle drie uur noteerde deelnemers diverse bruikbare tips van accountmanager Rob Mutsaers om effectiever, sneller en makkelijker met AccountView's handelslijn te werken. Bijvoorbeeld het gebruik van het verkooporderregels scherm om eenvoudig orders uit backorder te halen.

AccountView software bevat bedrijfsbrede functionaliteit waarvan een belangrijk deel ter ondersteuning van het handelsproces. In de basis omvat dit verkooporders, facturering, voorraad en inkoop, aangevuld met specifieke modules zoals prijsafspraken, magazijnlocaties en voorraadbeheer.
Om een compleet beeld te geven hetgeen AccountView nu op het handelsgebied bied, wordt de workshop Handel gegeven. Naast het algemene deel over verkoop, voorraad en inkoop wordt ruim gelegenheid geboden om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen vanuit de eigen werksituatie.

Om ook u gelegenheid te bieden bruikbare tips en trucs te ontvangen, organiseert eServiceware nogmaals de workshop Handel. Ditmaal op 13 september 2012.
Indien u zich wilt inschrijven, dan kunt u hier klikken.
Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met 010-2709180 of e-mailen naar sales@eserviceware.com