Kort nieuws

Directe koppeling Rabobank en AccountView!

30 januari 2012

Nog sneller uw Rabobank afschriften inlezen in AccountView en uw clieops automatisch versturen? Het kan nu!

Zelf bestanden met bankmutaties ophalen en inlezen is niet langer nodig. Naast een directe koppeling met ABN AMRO heeft AccountView nu ook een directe koppeling met de Rabobank ontwikkelt.

Indien u gebruik maakt van Rabobank Internetbankieren Professional heeft u de mogelijkheid om deze koppeling aan te schaffen. Hiermee kunt u betaal- en incasso-opdrachten uitwisselen tussen uw bankrekening en AccountView.
Het grote voordeel hierbij is dat de saldi en transactie-informatie dagelijk automatisch wordt afgeleverd. Hierdoor hoeft u alleen maar dit bestand in te lezen in AccountView om de mutaties te verwerken.

Door hier te klikken vindt u een demonstratiefilm hoe u de koppeling vanuit uw Rabobank rekening kunt instellen. Deze directe bankkoppeling kunt u aanvragen bij de Rabobank. De kosten voor deze directe bankkoppeling bedragen € 1,25 per rekening per maand met eenmalige aansluitkosten van € 25,-. In AccountView dient u wel te beschikken over de module Inlezen bankmutaties met het bankformaat Rabobank.

Indien u nog niet beschikt over deze modules, kunt u die bestellen door op uw AccountView versie te klikken : Solo / Team / Business.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via sales@eserviceware.com of telefonisch op 010-2709180.