Kort nieuws

eServiceware wint AccountView Projecten & Uren Award 2011

03 februari 2012

Trots op vermelding "veruit hoogste klanttevredenheid"

                                                                                                       
Dinsdag 31 januari 2012 heeft eServiceware de prijs voor beste AccountView partner Projecten & Uren 2011 ontvangen uit handen van Casper Haspels, commercieel directeur van AccountView. eServiceware is met name trots op de melding "veruit hoogste score op klanttevredenheid".

Onderbouwing prijs
AccountView kijkt bij de toekenning van de prijs naar de resultaten naar vier hoofdgebieden:
* omzet en afzet binnen een bepaalde productmarktcombinatie
* klanttevredenheid
* acties rondom bestaande klanten
* acties rondom nieuwe klanten

AccountView meldt; "Voor de productmarktcombinatie (PMC) Projecten & Uren behaalde eServiceware op vrijwel alle fronten de beste scores. Zij wist niet alleen een hoge omzet en afzet te realiseren, maar had ook veruit de hoogste Net Promotor Score (NPS). Deze meetwaarde brengt de klanttevredenheid tot uitdrukking. AccountView meet de klanttevredenheid jaarlijks. eServiceware liet zich op het terrein van Projecten & Uren ook van zijn beste kant zien met maandelijkse workshops om de kennis van bestaande klanten op peil te houden en diverse referentiecases en - filmpjes om nieuwe klanten te overtuigen". http://www.accountview.nl/av57006.htm

De directie van eServiceware ziet de prijs als een bevestiging van het streven één aanspreekpunt voor de klant te zijn en hen te helpen middels het denken vanuit de klantspecifieke bedrijfsprocessen. Wij danken onze klanten dan ook voor de positieve terugkoppelingen.