Kort nieuws

AccountView en Visionplanner One View – One Vision – Your Benefit!

14 juni 2010

 

De ontwikkeling op het gebied van automatisering en regelgeving volgt elkaar snel op en hebben vaak alles met elkaar te maken. Meer advieswerk, elektronisch factureren en financieringsaanvragen in de huidige crisistijd. Allemaal zaken waarmee u iedere dag te maken heeft.

AccountView en Visionplanner, toonaangevende leveranciers op het gebied van het verwerken van cliëntenadministraties, prognoses en financieringsplannen, nodigen u uit voor een persoonlijke demonstratie. Gratis en vrijblijvend worden de laatste ontwikkelingen getoond en krijgt u in korte tijd inzicht in welke oplossingen AccountView en Visionplanner u kunnen bieden.

De demonstraties worden op 6, en 22 juli gegeven. U kunt zich voor één of meerdere onderwerpen inschrijven voor een persoonlijke demonstratie. Per onderwerp hebben wij ongeveer een uur de tijd nodig, om voor u de voordelen te kunnen laten zien.  Voor deze demonstraties zitten onze adviseurs van 9.00 tot 19.00 uur voor u klaar. Als u naar aanleiding van uw demonstratie besluit om een oplossing aan te schaffen, dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke aanbieding!

U kunt zicht inschrijven via dit inschrijfformulier, voor de volgende onderwerpen (uiteraard zijn meerdere onderwerpen mogelijk):

AccountView                                                

* Uw cliëntadministraties (accountancymodules, snel administraties verwerken)
* De interne administratie (Uren & Delcaraties, relatiebeheer)
* AccountView Samenstel-Assistent en Werkprogramma (geautomatiseerd controleren)

Visionplanner

* Jaarrekening als vervanging van uw Excel/Word (binnen 1 jaar terugverdiend)
* Financieringsaanvragen (professioneel voor de bank en uw cliënt)
* Management informatie cliënt specifiek perfecte aanvulling op uw adviseringsdiensten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van AccountView?

Op dinsdag 13 juli houden wij een Hands-on sessie over AccountView
Tijdens deze 2 uur durende sessie heeft u de mogelijkheid om AccountView en onze unieke aanpak beter te leren kennen. Daarbij zit u zelf achter het toetsenbord en is er ruimte voor vragen vanuit uw eigen situatie.
Zo ervaart u nòg meer de mogelijkheden van AccountView dan met een demonstratie! U wint hiermee tijd en u kunt zelf mede bepalen wat er verder nodig is om met AccountView te starten.

Mocht u nog vragen hebben zijn wij u graag van dienst op telefoonnummer 010-270.91.80