Kort nieuws

Wilt u geld verdienen?

09 april 2010

 

Dat kan eenvoudig door uw facturen voortaan elektronisch te versturen. Met de module Facturering II van AccountView heeft u de mogelijkheid om snel geld te verdienen binnen handbereik. Uw voordelen zijn:

  •  U bespaart op postzegels, papier, enveloppen en handling
  •  Uw facturen zijn direct op de juiste plaats van bestemming
  •  U krijgt sneller feedback van uw klanten
  •  Uw facturen worden sneller betaald
  •  Daarnaast krijgt u acceptgiro functionaliteit en kunt u verkoopfacturen verzamelen

Tijdens onze actieperiode - die loopt tot 31 mei - komt onze consultant de module Facturering II bij u op locatie installeren én inrichten voor € 995,- (exclusief onderhoud en reiskosten). De module kost € 595,-, het consult slechts € 400,-,

Wist u dat deze module zichzelf bij meer dan 750 verkoopfacturen per jaar al terugverdient? 

Wilt u ook snel geld verdienen? Belt u ons dan op 010-270.91.80. U kunt ook hier klikken en uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,
Uw eServiceware team

*= De module Facturering II wordt geïnstalleerd in één administratie waarin één email sjabloon wordt gemaakt en er wordt voor gezorgd dat er vanaf één werkplek elektronisch kan worden gefactureerd.
De facturen worden verstuurd naar het email-zakelijk adres van de factuurdebiteur. Als u de module Verkoop Informatie Systeem in uw licentie heeft opgenomen dan wordt het email-zakelijkadres van de contactpersoon van de factuurdebiteur gebruikt welke is ingesteld in de factuur.

** De module Facturering II is een uitbreiding op Facturering I en beschikbaar vanaf versie 8.0.