Kort nieuws

Aurea Administratie & Belastingconsulenten biedt AccountView online

Aurea Administratie & Belastingconsulenten is een full-service bedrijfsaccountancy kantoor. Aurea biedt een totaaloplossing voor alle (nood)zakelijke financiële en administratieve werkzaamheden. Het enige wat Aurea voor ogen heeft is het geven van meerwaarde aan en voor de klant, zodat deze betere resultaten kan behalen.
Bij Aurea kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en behandeling van uw zaken. De mensen van Aurea zijn zeer betrokken bij u en uw bedrijf. Samen met u bekijken zij hoe de financiële administratie het best in uw bedrijf georganiseerd kan worden. Hierbij bent u, als klant, hun belangrijkste referentiekader. Als klant bent u bij hen niet alleen koning maar ook gast.

Al sinds januari 2006 biedt Aurea haar klanten AccountView online aan via Aurea Online: www.administratiekantoor-aurea.nl/ 

Horeca specialisme
Aurea is een administratie -en advieskantoor gespecialiseerd in de Horeca, juist deze branche heeft veel baat bij het online kunnen voeren van de administratie zodat deze direct up to date sturing-informatie biedt aan de ondernemer.

Aurea online biedt:
1. Eenvoudige boekhoudsoftware
2. Onafhankelijkheid
3. Ervaren begeleiding
4. Administratiekosten besparing
5. Toegang 24 uur per dag, 7 dagen per week
6. Benaderbaar vanaf elke gewenste locatie ter wereld
7. Geen investering in software
8. Geen installatie van software
9. Geen kosten voor onderhoud
10. Geen kosten voor de helpdesk